Σαλάτα με φασόλια και φέτα
Υλικά
500 γραμμ. πράσινα φασόλια
3 κ.σ. βούτυρο κομμένο σε κομμάτια
1 1/2 κ.σ. σκόρδο ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζ. καρύδια ψιλοκομμένα
1/3 φλιτζ. κράνμπερι
2 κ.σ. χυμός λεμόνι
1/3 φλιτζ. φέτα
2 κ.σ. ξύσμα λεμόνι
αλάτι
Εκτέλεση:
1. Βράζετε τα φασόλια για 5' μέχρι να μαλακώσουν. Τα στραγγίζετε και τα πλένετε με κρύο νερό. Τα στραγγίζετε καλά.
2. Σε ένα τηγάνι ρίχνετε το βούτυρο και σοτάρετε το σκόρδο για 1'. Προσθέτετε τα φασόλια και σοτάρετε ακόμα για 1'.
3. ΄Σε ένα μπολ τοποθετείτε τα φασόλια, τα κράνμπερι, τα καρύδια, το χυμό λεμόνι και αλατοπιπερώνετε. Προσθέτετε τη φέτα τριμμένη και το ξύσμα λεμόνι.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!