Υλικά
1 κιλό καρότα κομμένα στη μέση
1/2 φλιτζ. Βούτυρο
3 κ.σ. μέλι
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
μαϊντανός για γαρνίρισμα
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς.
2. Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά μέχρι να λιώσει. Προσθέτετε το μέλι και το σκόρδο, ανακατεύετε και αφαιρείτε από τη φωτιά.
3. Σε ένα πυρέξ τοποθετείτε τα καρότα. Περιχύνετε με τη σάλτσα, ανακατεύετε καλά και αλατοπιπερώνετε.
3. Καλύπτετε το πυρέξ με αλουμινόχαρτο και ψήνετε για 10′. Αφαιρείτε το αλουμινόχαρτο και συνεχίζετε το ψήσιμο για 10′ ακόμα.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!