Φιλέτο κοτόπουλο με ντομάτες και άνθη καπουτσίνου

4 φιλέτα κοτόπουλου

300 γραμμ. ντοματίνια

24 άνθη καπουτσίνου (θα τα βρείτε στα φυτώρια)

4 φρέσκα κρεμμυδάκια

4 κλωναράκια θυμάρι

2 λεμόνια

4 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.γ. πιπέρι

1 κ.γ. άνθος αλατιού

Elle 02 Νοε. 11
Φιλέτο κοτόπουλο με ντομάτες και άνθη καπουτσίνου

1. Κόβετε τα φιλέτα του κοτόπουλου στη μέση και τα τοποθετείτε σε ένα ταψί ρίχνοντας το χυμό από τα λεμόνια, το ελαιόλαδο, τα κρεμμυδάκια, το θυμάρι και το πιπέρι. Τα αφήνετε να μαριναριστούν για μία ώρα γυρνώντας τα μία φορά.

2. Πλένετε τα ντοματίνια, τα κόβετε στα δύο και τα προσθέτετε στη μαρινάδα. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180° C, βάζετε μέσα το ταψί και ψήνετε για 20΄. Σερβίρετε στο πιάτο μαζί με 1 κ.σ. ντοματίνια και περιχύνετε με τη μαρινάδα. Διακοσμείτε με τα άνθη καπουτσίνου.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT