1. Πλένετε καλά το φινόκιο και το στεγνώνετε με απορροφητικό χαρτί. Το κόβετε στα δύο κατά μήκος και μετά σε όσο πιο λεπτές φέτες μπορείτε. Το ραντίζετε με χυμό λεμονιού.
2. Ζεσταίνετε 2 κ.σ. ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρετε το φινόκιο σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς.
3. Ρίχνετε 1 κ.σ. χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι και τσιγαρίζετε το μείγμα μέχρι να ροδίσει. Προσθέτετε το υπόλοιπο λάδι, ανακατεύετε και σερβίρετε αμέσως.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!