1. Πλένετε με προσοχή της φράουλες και τις σκουπίζετε με απορροφητικό χαρτί.
2. Λιώνετε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Αφαιρείτε από τη φωτιά και προσθέτετε την κρέμα γάλακτος ανακατεύοντας καλά με μια ξύλινη κουτάλα.
3. Περνάτε από τρεις φράουλες σε κάθε καλαμάκι και τις βουτάτε μέχρι τη μέση στη σοκολάτα. Πασπαλίζετε γρήγορα με τα άνθη του δεντρολίβανου και τις αφήνετε να κρυώσουν ακουμπώντας τες σε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος. Σερβίρετε μαζί με 1 μπάλα παγωτό.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!