1. Καθαρίζετε τον μπακαλιάρο και αφαιρείτε την πέτσα του. Τον ξεπλένετε με άφθονο νερό και τον στεγνώνετε καλά με απορροφητικό χαρτί. Τον αλατοπιπερώνετε και τον αλείφετε με τη μουστάρδα σε κόκκους.
2. Πλένετε καλά το σπανάκι και το στεγνώνετε με απορροφητικό χαρτί.
3. Κόβετε τον μπακαλιάρο σε τέσσερα κομμάτια. Τυλίγετε το καθένα με τα φύλλα από σπανάκι. Τα βάζετε μέσα στο σκεύος για μαγείρεμα στον ατμό, το οποίο τοποθετείτε πάνω από μια κατσαρόλα με νερό. Βράζετε το ψάρι για 5΄-10΄, ανάλογα με το πόσο χοντρά είναι τα κομμάτια.
4. Ετοιμάζετε τη σάλτσα: ζεσταίνετε σε μια μικρή κατσαρόλα την κρέμα γάλακτος μαζί με τον ταραμά και λίγο πιπέρι. Σερβίρετε το ψάρι πάνω σε φύλλα από σπανάκι και βασιλικό και το συνοδεύετε με τη σάλτσα την οποία θα βάλετε σε ένα μπολάκι.