Υλικά: 500 γραμμ. κατεψυγμένα πράσινα φασολάκια χωρίς το κέλυφος βρασμένα, 5-6 φλιτζ. κέιλ ψιλοκομμένο, 3 μεγάλα καρότα τριμμένα, 1 κόκκινη και 1 κίτρινη πιπεριά κομμένες σε λεπτές λωρίδες, 1 φλιτζ. φρέσκα φύλλα κόλιαντρο, 3 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα, 3/4 φλιτζ. κάσιους
Για το ντρέσινγκ: 1/3 φλιτζ. ελαιόλαδο, 3 σκελίδες σκόρδο αποφλοιωμένες, 3 κ.σ. σάλτσα σόγιας, 2 κ.σ. νερό, 2 κ.σ. λευκό ξίδι, 2 κ.σ. μέλι, 1 μικρό κομματάκι τζίντζερ τριμμένο, χυμός από ½ λάιμ
Εκτέλεση
1. Φτιάχνετε τη σος: χτυπάτε στο μούλτι όλα τα υλικά μέχρι να αποκτήσουν μια λεία, απαλή υφή. Φυλάτε το μείγμα στην άκρη.
2. Ψιλοκόβετε τα βρασμένα φασολάκια και κόβετε τα κάσιους σε μικρότερα κομμάτια.
3. Σε μια σαλατιέρα ρίχνετε τα ψιλοκομμένα φασολάκια και κάσιους, το κέιλ, τα καρότα, τις πιπεριές, το κόλιαντρο και τα κρεμμυδάκια, περιχύνετε με το ντρέσινγκ, ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.
Φωτογραφία και συνταγή από το www.pinchofyum.com