Θα χρειαστείς
Φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού (περίπου 6-7 λεμόνια) και λάιμ (2-3 λεμόνια)
4 φλιτζ. κρύο νερό, 1 κ.σ. στέβια, λίγο φρεσκοτριμμένο τζίντζερ
φέτες από 1 πράσινο μήλο, μέντα ή δυόσμο για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
1. Τοποθετείτε όλα τα υλικά (εκτός από τα μυρωδικά) σε μια βαθιά κανάτα. Ανακατεύετε καλά μέχρι να διαλυθεί η στέβια και τοποθετείτε την κανάτα στο ψυγείο για 1 ώρα.
2. Προσθέτετε παγάκια και γαρνίρετε με τα μυρωδικά.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!