Υλικά
1/2 φλ. φυστικοβούτυρο χωρίς προσθήκη ζάχαρης
3/4 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
3 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/3 φλ. μαύρη ζάχαρη
2 κ.σ. μέλι
1/2 κ.γ. βανίλια
λίγο αλάτι
Εκτέλεση
1. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε όλα τα στέρεα υλικά.
2. Προσθέτετε το φυστικοβούτυρο και το μέλι και ανακατεύετε καλά.
3. Πλάθετε τα μπισκότα και τα βάζετε στο ψυγείο για μια ώρα ώστε να είναι μαλακά όταν βγούν από τον φούρνο.
4. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C και βάζετε τα μπισκότα πάνω σε χαρτί ψησίματος.
5. Ψήνετε τα μπισκότα για 8 λεπτά και στην συνέχεια τα αφήνετε να κρυώσουν για 10 λεπτά.