Υλικά
2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
1/2 φλιτζ. Αλεύρι
1 κ.σ. Μαγειρική σόδα
1 κ.σ. Πάπρικα
1 αβγό
3/4 φλιτζ. Γάλα
1 κ.γ. Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
λάδι για τηγάνισμα
ψίχουλα ψωμιού
Εκτέλεση:
1. Σε ένα μπολ ανακατεύετε το αλεύρι, τη σόδα, την πάπρικα και λίγο αλάτι.
2. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάτε το αβγό με το γάλα.
3. Σε ένα τρίτο μπολ ρίχνετε τα ψίχουλα ψωμιού.
4. Βουτάτε τις ροδέλες στο μείγμα με το γάλα και στη συνέχεια στο μείγμα με το αλεύρι. Μετά τις βουτάτε στα ψίχουλα.
5. Τηγανίζετε τις ροδέλες στο λάδι και τις αφήνετε να στραγγίξουν σε απορροφητικό χαρτί.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!