Χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια
(προετοιμασία 5΄, μαγείρεμα: 2 ΄, στο ψυγείο: 4 ώρες)
Υλικά για 6 άτομα
300 γραμμ. μαύρη σοκολάτα, 250 ml γάλα σόγιας, 20 γραμμ. μέλι
ζάχαρη άχνη, ξύσμα σοκολάτας
Εκτέλεση
1. Σε μια κατσαρόλα βράζετε το γάλα σόγιας. Το ρίχνετε πάνω από τη σοκολάτα και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει καλά.
2. Προσθέτετε το μέλι και ανακατεύετε καλά με το σύρμα. Ρίχνετε το μείγμα σε μια τετράγωνη φόρμα και την τοποθετείτε στο ψυγείο για 4 ώρες.
3. Μόλις κρυώσει η σοκολάτα την κόβετε σε τετράγωνα κομματάκια.
4. Πασπαλίζετε με τη ζάχαρη άχνη και το ξύσμα σοκολάτας.
Tip: Αν θέλετε πασπαλίζετε τα σοκολατάκια και με τριμμένη καρύδα.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!