Υλικά
4 φέτες ψωμί κομμένο σε μικρές φέτες
2 αυγά ελαφρά χτυπημένα
πραλίνα για γαρνίρισμα
λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
1. Αλείψτε τις φέτες ψωμιού με πραλίνα και ενώστε τες μεταξύ τους, σαν σάντουιτς.
2. Βουτήξτε τες στο μπολ με τα αυγά μέχρι να απορροφήσουν τα υγρά.
3. Ρίξτε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι. Μόλις κάψει, τηγανίζετε τις αυγοφέτες και μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!