1. Καθαρίζετε τις γαρίδες από το κέλυφός τους.
2. Πλένετε τα ραπανάκια και τα περνάτε από τον τρίφτη. Τα βάζετε σε ένα μπολ μαζί με την κρέμα γάλακτος, το χυμό γκρέιπ φρουτ, μουστάρδα, ελαιόλαδο, κόλιαντρο ψιλοκομμένο, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύετε καλά, σκεπάζετε το μπολ με μεμβράνη και το φυλάτε στο ψυγείο.
3. Πλένετε τα φύλλα από τα μαρούλια, τα στεγνώνετε με απορροφητικό χαρτί και τα ανακατεύετε με τη σάλτσα. Σερβίρετε σε μπολ ή σε ποτήρια μαζί με τις γαρίδες.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!