1. Kαθαρίζετε και πλένετε καλά όλα τα λαχανικά. Κόβετε σε κομμάτια τα κολοκυθάκια και τα φασολάκια. Μέσα σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό ρίχνετε τα φασολάκια και τον αρακά και τα βράζετε για 10΄. Προσθέτετε τα κολοκυθάκια και συνεχίζετε το βράσιμο ακόμα 5΄. Τα σουρώνετε και τα ρίχνετε αμέσως σε κρύο νερό με παγάκια για να μη μαλακώσουν και να παραμείνουν καταπράσινα. Τα κρατάτε στην άκρη.
2. Καθαρίζετε τις γαρίδες από το κέλυφός τους αφήνοντας το τελευταίο κομμάτι στην ουρά.
3. Καθαρίζετε τα παντζάρια, το καρότο και το πράσο και τα κόβετε όλα σε πολύ λεπτά μπαστουνάκια.
4. Ζεσταίνετε το βούτυρο σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ή σε ένα γουόκ και σοτάρετε τα λαχανικά για 5΄ μαζί με τις γαρίδες. Αλατοπιπερώνετε και προσθέτετε το βασιλικό ψιλοκομμένο, τα λαχανικά σε μπαστουνάκια και λίγο σογιέλαιο. Αποσύρετε το τηγάνι από τη φωτιά και σερβίρετε.