Υλικά
3/4 φλιτζ. Καστανό ρύζι
5 πιπεριές ψιλοκομμένες
2 σκελίδες σκόρδο
1 κοτόπουλο βρασμένο και κομμένο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κ.σ. Ελαιόλαδο
1 κ.γ. Πιπέρι
1 κ.γ. Κύμινο
1/4 κ.γ. Πάπρικα
1 συσκευασία ντοματίνια
1 φλιτζ. Φασόλια
1 φλιτζ. Καλαμπόκι
3 κ.γ. Κόλιανδρος ψιλοκομμένος
2/3 φλιτζ. Τριμμένο τυρί
Εκτέλεση:
1. Βράζετε το ρύζι.
2. Βράζετε τις πιπεριές για 5' και τις στραγγίζετε.
3. Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε 1 κ.σ. Ελαιόλαδο. Προσθέτετε τα κρεμμύδια και σοτάρετε για 5', ρίχνετε το σκόρδο, σοτάρετε για λίγο και το αφαιρείτε από το τηγάνι. Τοποθετείτε μέσα 1 κ.σ. Ελαιόλαδο, το κοτόπουλο, πασπαλίζετε με το πιπέρι, το κύμινο, την πάπρικα και αλατοπιπερώνετε.
4. Προσθέτετε τα ντοματίνια, τον κόλιανδρο, το καλαμπόκι, τα φασόλια, το ρύζι και αλατοπιπερώνετε.
5. Μοιράζετε το μείγμα στις πιπεριές και τις τοποθετείτε σε ένα ταψί. Περιχύνετε το ταψί με νερό, καλύπτετε με αλουμινόχαρτο και ψήνετε για 35'. Αφαιρείτε τις πιπεριές από το φούρνο και πασπαλίζετε με τυρί.