1. Ανακατεύετε σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά το γάλα, το βούτυρο κομμένο σε κυβάκια και το αλάτι μέχρι να λιώσει το βούτυρο. Αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά, ρίχνετε το αλεύρι, ανακατεύετε καλά και βάζετε ξανά την κατσαρόλα στη φωτιά. Ανακατεύετε συνεχώς για 1΄ μέχρι να ξεκολλάει η ζύμη από τα τοιχώματα της κατσαρόλας. Αποσύρετε ξανά την κατσαρόλα από τη φωτιά και ρίχνετε ένα ένα τα αβγά ανακατεύοντας συνεχώς με σύρμα ώσπου να γίνει μια λεία, σφιχτή ζύμη.
2. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 150° C. Στρώνετε λαδόκολλα σε ένα ταψί και με ένα κουταλάκι του καφέ τοποθετείτε μικρές ποσότητες ζύμης αφήνοντας απόσταση ανάμεσά τους. Ψήνετε για 30΄ περίπου μέχρι να ροδίσουν καλά τα σου (αν χρησιμοποιείτε φούρνο χωρίς αέρα, χρειάζεται περισσότερος χρόνος). Τα βγάζετε και τα αφήνετε να κρυώσουν.
3. Καθαρίζετε τα αράπικα φιστίκια και τα χτυπάτε στο μπλέντερ να γίνουν σαν πάστα. Τα ανακατεύετε καλά με σύρμα μέσα σε ένα μπολ μαζί με το μασκαρπόνε και τη ζάχαρη άχνη. Βάζετε την κρέμα μέσα σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής. Χαράζετε στη μέση τα σου και τα γεμίζετε με την κρέμα. Τα πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη και τα βάζετε στο ψυγείο.
4. Βράζετε την κρέμα γάλακτος με το στιγμιαίο καφέ ανακατεύοντας καλά. Ρίχνετε το μείγμα μέσα σε ένα μπολ στο οποίο έχετε βάλει τη σοκολάτα σπασμένη σε κομμάτια και ανακατεύετε καλά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα. Περιχύνετε τα σου με τη σος και σερβίρετε.