1. Βγάζετε 30΄ πριν τα κατεψυγμένα φραμπουάζ να ξεπαγώσουν. Τα βάζετε στο μπλέντερ μαζί με 1/2 ποτήρι νερό. Χτυπάτε το μείγμα μέχρι να λιώσουν καλά τα φρούτα. Αφήνετε το κουλί στο ψυγείο.
2. Ρίχνετε το γάλα μέσα σε ένα σκεύος το οποίο βυθίζετε μέσα σε μια κατσαρόλα γεμάτη νερό. Όταν πάρει βράση, σκεπάζετε την κατσαρόλα με το καπάκι και αφήνετε να σιγοβράσει το γάλα σε πολύ χαμηλή φωτιά για 1 ώρα και 30΄ για να γίνει παχύρρευστο σαν μαρμελάδα.
3. Βάζετε από 2 κ.σ. γιαούρτι σε καθένα από τα τέσσερα μπολ, από πάνω προσθέτετε το κουλί φραμπουάζ, μερικά φρέσκα φραμπουάζ και τέλος από 1 κ.σ. καραμελωμένο γάλα.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!