Ζυμαρικά με ελιές και κόκκινη σάλτσα
Υλικά για 2 άτομα
250 γραμμ. ζυμαρικά πένες, 2 σκελίδες σκόρδο, 150 γραμμ. πράσινες ελιές ψιλοκομμένες
8 κ.σ. σάλτσα ντομάτας, 3 κ.σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
1. Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, βράζετε τα ζυμαρικά και τα στραγγίζετε.
2. Σε μια κατσαρόλα με το ελαιόλαδο, σοτάρετε το σκόρδο. Προσθέτετε τις ελιές και μαγειρεύετε για 2'. Ρίχνετε μέσα και τη σάλτσα ντομάτας και συνεχίζετε το μαγείρεμα για 5'.
3. Ανακατεύετε τη σάλτσα με τα ζυμαρικά και σερβίρετε.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!