Η καλύτερη μαρινάδα για κρέας (θα σας ξετρελάνει)

Έχει υπέροχο άρωμα, πικάντικη γεύση και δίνει ζουμερή υφή στις μπριζόλες. Δοκίμασέ τη...

Elle 30 Ιαν. 18
Η καλύτερη μαρινάδα για κρέας (θα σας ξετρελάνει)

Υλικά
1/3 φλιτζ. Σόγια σος
1/3 φλιτζ. Χυμός λεμονιού
1/2 φλιτζ. Ελαιόλαδο
1/4 φλιτζ. Worcestershire σος
1 κ.σ. Λιωμένο σκόρδο
1 κ.γ. Πιπέρι
1/2 κ.γ. Αλάτι
2 κ.σ. Βούτυρο
ψιλοκομμένος μαϊντανός
1 1/2 κιλό μπριζόλες

Εκτέλεση:
1. Σε ένα μπολ ανακατεύετε τη σόγια σος, το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, τη  Worcestershire σος, το σκόρδο, το πιπέρι, το αλάτι.
2. Ρίχνετε τη σος μέσα σε μια πλαστική σακούλα που κλείνει από πάνω και μέσα τοποθετείτε τις μπριζόλες. Τις αφήνετε για 2 ώρες ή για όλο το βράδυ.
3. Τηγανίζετε τις μπριζόλες μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές, ή τις ψήνετε στη σχάρα. Γαρνίρετε με βούτυρο και μαϊντανό.

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT