Υλικά
1/3 φλιτζ. Σόγια σος
1/3 φλιτζ. Χυμός λεμονιού
1/2 φλιτζ. Ελαιόλαδο
1/4 φλιτζ. Worcestershire σος
1 κ.σ. Λιωμένο σκόρδο
1 κ.γ. Πιπέρι
1/2 κ.γ. Αλάτι
2 κ.σ. Βούτυρο
ψιλοκομμένος μαϊντανός
1 1/2 κιλό μπριζόλες
Εκτέλεση:
1. Σε ένα μπολ ανακατεύετε τη σόγια σος, το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, τη Worcestershire σος, το σκόρδο, το πιπέρι, το αλάτι.
2. Ρίχνετε τη σος μέσα σε μια πλαστική σακούλα που κλείνει από πάνω και μέσα τοποθετείτε τις μπριζόλες. Τις αφήνετε για 2 ώρες ή για όλο το βράδυ.
3. Τηγανίζετε τις μπριζόλες μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές, ή τις ψήνετε στη σχάρα. Γαρνίρετε με βούτυρο και μαϊντανό.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!