Υλικά
1 κιλό πατάτες baby κομμένες στη μέση
2 κ.σ. Ελαιόλαδο
1/2 φλιτζ. Τριμμένη παρμεζάνα
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
μαϊντανός ψιλοκομμένος για γαρνίρισμα
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
1. Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε τις πατάτες, το ελαιόλαδο, την παρμεζάνα, το σκόρδο και αλατοπιπερώνετε. Ανακατεύετε καλά.
2. Στρώνετε το μείγμα σε αλουμινόχαρτο και διπλώνετε τις άκρες για να φτιάξετε ένα πουγκί.
3. Ψήνετε για 30' μέχρι να μαλακώσουν. Πασπαλίζετε με μαϊντανό και αν θέλετε με λίγη παρμεζάνα ακόμα.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!