1. Φτιάχνετε πρώτα τη σάλτσα: σε ένα μπολ ανακατεύετε τις μουστάρδες με τη ζάχαρη και το ξίδι. Προσθέτετε σιγά σιγά το λάδι και χτυπάτε μέχρι να γίνει παχύ το μείγμα.
2. Βράζετε την ντομάτα ολόκληρη, την ξεφλουδίζετε και την κόβετε σε μικρά κυβάκια. Την προσθέτετε στη σάλτσα μαζί με τα μυρωδικά. Βάζετε όσο πιπέρι θέλετε.
3. Μαγειρεύετε τις καραβίδες στον ατμό ή την κατσαρόλα για 6΄-8΄.
4. Τις σερβίρετε ζεστές ή και κρύες συνοδευόμενες από τη σάλτσα, την οποία μπορείτε, αν θέλετε, να ζεστάνετε λίγο.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!