Καραβίδες με σάλτσα μυρωδικών

16 μεγάλες καραβίδες
1 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 κ.σ. κόλιαντρο
1 κ.σ. εστραγκόν
1 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο
3 κ.σ. μουστάρδα Ντιζόν
1 κ.σ. γλυκιά μουστάρδα
1 ντομάτα
10 γραμμ. ξίδι μηλίτη
20 γραμμ. φιστικέλαιο
1 κ.γ. ζάχαρη
πιπέρι

Elle 02 Αυγ. 13
Καραβίδες με σάλτσα μυρωδικών
1. Φτιάχνετε πρώτα τη σάλτσα: σε ένα μπολ ανακατεύετε τις μουστάρδες με τη ζάχαρη και το ξίδι. Προσθέτετε σιγά σιγά το λάδι και χτυπάτε μέχρι να γίνει παχύ το μείγμα.
 
2. Βράζετε την ντομάτα ολόκληρη, την ξεφλουδίζετε και την κόβετε σε μικρά κυβάκια. Την προσθέτετε στη σάλτσα μαζί με τα μυρωδικά. Βάζετε όσο πιπέρι θέλετε.
 
3. Μαγειρεύετε τις καραβίδες στον ατμό ή την κατσαρόλα για 6΄-8΄.
 
4. Τις σερβίρετε ζεστές ή και κρύες συνοδευόμενες από τη σάλτσα, την οποία μπορείτε, αν θέλετε, να ζεστάνετε λίγο.
 
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT