1. Το προηγούμενο βράδυ κόβετε σε λωρίδες τις φλούδες των 4 εσπεριδοειδών . Τις βάζετε στο φούρνο 2-3 ώρες στους 100° C μέχρι να στεγνώσουν καλά και μετά τις χτυπάτε στο μίξερ για να γίνουν σκόνη.
2. Τουλάχιστον 3 ώρες πριν σερβίρετε ξύνετε 1 κλωναράκι βανίλια και αφήνετε τους σπόρους της μέσα σε 150 ml ελαιόλαδο να μαριναριστούν.
3. Κόβετε 4 φιλέτα λαβράκι σε λεπτές λωρίδες και τις ραντίζετε με το αρωματικό ελαιόλαδο. Από πάνω ρίχνετε χοντρό αλάτι, πασπαλίζετε με τη σκόνη των εσπεριδοειδών και πιπέρι και σερβίρετε το καρπάτσιο.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!