Κέικ μπανάνα
Υλικά:
250 γραμμ. αλεύρι, 100 γραμμ. καστανή ζάχαρη, 1 ½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ
λίγο αλάτι, 2 αυγά, 3 μπανάνες λιωμένες, 100 ml ηλιέλαιο
100 ml αποβουτυρωμένο γάλα, 1 βανίλια, 100 γραμμ. ψιλοκομμένα καρύδια
Εκτέλεση:
1. Σε ένα μπολ ανακατεύετε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.
2. Σε ένα σκεύος ρίχνετε τα αυγά, τη ζάχαρη, τη βανίλια, τις μπανάνες, το ηλιέλαιο και το γάλα και τα χτυπάτε.
3. Μόλις σφίξουν, τα ρίχνετε στο μπολ με το αλεύρι και προσθέτετε τα καρύδια.
4. Ανακατεύετε όλα τα υλικά και τα βάζετε σε μια βουτυρωμένη φόρμα για κέικ. Ψήνετε στους 160 βαθμούς για 50'-60'.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!