Καρπούζι-έκπληξη
Υλικά
1 καρπούζι, 1 μπουκάλι λευκό κρασί Πόρτο ή Μοσχάτο, λίγα φύλλα εστραγκόν
Εκτέλεση:
1. Κόβετε την κορυφή ενός καρπουζιού και αδειάζετε το εσωτερικό του αφήνοντας περίπου 1 εκ. της σάρκας του, κοντά στη φλούδα.
2. Αναμειγνύετε την υπόλοιπη σάρκα του φρούτου, κομμένη σε κυβάκια, με λίγα φύλλα εστραγκόν και ένα μπουκάλι λευκό πόρτο ή, αν δεν βρείτε, ένα μπουκάλι γλυκό Μοσχάτο Λήμνου. Τα ρίχνετε μέσα στο καρπούζι και το ξανασκεπάζετε με το καπέλο του.
3. Το τυλίγετε με μεμβράνη και το αφήνετε στο ψυγείο περίπου για έξι ώρες προτού το σερβίρετε, ώστε το ποτό να εμποτίσει όλο το καρπούζι.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!