1.Διαλύετε το σιρόπι σε 1 λίτρο νερό και έπειτα το μοιράζετε σε θήκες για παγάκια. Τοποθετείτε ένα λουλούδι ή πέταλα σε καθεμία θήκη για τα παγάκια.
2.Τα βάζετε στην κατάψυξη για περίπου 6 ώρες.
3.Μοιράζετε το κρασί σε έξι ποτήρια προσθέτοντας δύο ή τρία παγάκια ανά ποτήρι: τα παγάκια, καθώς θα λιώνουν, θα χαρίσουν στο κρασί ένα υπέροχο άρωμα και θα μαλακώσουν τη γεύση του.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!