1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180° C. Μέσα σε μια κατσαρόλα που μπορεί να μπει στο φούρνο τσιγαρίζετε τα μπούτια του κοτόπουλου με το ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές. Καθαρίζετε το σκόρδο και το τζίντζερ και τα ψιλοκόβετε. Τα προσθέτετε στο κοτόπουλο μαζί με όλα τα μπαχαρικά, το μισό κόλιαντρο πλυμένο και ψιλοκομμένο και το μπουκέτο αρωματικών. Αλατοπιπερώνετε και ρίχνετε 3 ποτήρια νερό.
2. Σκεπάζετε την κατσαρόλα και τη βάζετε στο φούρνο για 30΄. Προσθέτετε τα ξερά φρούτα και συνεχίζετε το ψήσιμο για 20΄ ακόμα. Στο τέλος ρίχνετε το υπόλοιπο ψιλοκομμένο κόλιαντρο και σερβίρετε.