Κοτόπουλο μαριναρισμένο σε σόγια με μελιτζάνες

2 στήθη κοτόπουλου
2 μικρές μελιτζάνες
1 κ.γ. σουσάμι
1 κ.γ. σπόρους φρέσκου κόλιαντρου
Για τη μαρινάτα:
1 κρασοπότηρο σόγια σος
1 κ.σ. κρασί λευκό μοσχάτο

Elle 02 Αυγ. 13
Κοτόπουλο μαριναρισμένο σε σόγια με μελιτζάνες
1. Ανακατεύετε μέσα σε ένα μπολ τη σόγια σος και το κρασί.
 
2. Κόβετε τα στήθη του κοτόπουλου σε μπαστουνάκια και τα βάζετε μέσα στο μείγμα σόγιας-κρασιού.
 
3. Σε άλλο σκεύος τοποθετείτε τις μελιτζάνες κομμένες σε ροδέλες και τις ραντίζετε με λίγη μαρινάδα.
 
4. Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρετε το κοτόπουλο για 3΄ και τις μελιτζάνες για 1΄ την κάθε πλευρά.
 
5. Σερβίρετε ζεστό, πασπαλισμένο με το σουσάμι και το κόλιαντρο.
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT