1. Ανακατεύετε μέσα σε ένα μπολ τη σόγια σος και το κρασί.
2. Κόβετε τα στήθη του κοτόπουλου σε μπαστουνάκια και τα βάζετε μέσα στο μείγμα σόγιας-κρασιού.
3. Σε άλλο σκεύος τοποθετείτε τις μελιτζάνες κομμένες σε ροδέλες και τις ραντίζετε με λίγη μαρινάδα.
4. Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρετε το κοτόπουλο για 3΄ και τις μελιτζάνες για 1΄ την κάθε πλευρά.
5. Σερβίρετε ζεστό, πασπαλισμένο με το σουσάμι και το κόλιαντρο.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!