Υλικά
2 κ.σ. Ελαιόλαδο
700 γραμμ. Στήθος κοτόπουλο κομμένο σε κομμάτια
2 συσκευασίες ντομάτα κονκασέ
ρίγανη
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
βασιλικός
2 φλιτζ. Νερό
150 γραμμ. Φέτα τριμμένη
1 πακέτο μακαρόνια
αλάτι, πιπέρι
2 φλιτζ. Νερό
Εκτέλεση:
1. Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κοτόπουλο για 8' την κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσει. Αλατοπιπερώνετε.
2. Προσθέτετε τη ντομάτα και το νερό και μαγειρεύετε μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά. Προσθέτετε τα 100 γραμμ. Φέτα και ανακατεύετε.
3. Σε μια κατσαρόλα βράζετε τα μακαρόνια. Τα στραγγίζετε και τα προσθέτετε με τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύετε καλά, πασπαλίζετε με φέτα και βασιλικό και σερβίρετε.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!