Κοτόπουλο με κρασί και κρέμα γάλακτος

4 φιλέτα κοτόπουλο

50 γραμμ. βούτυρο

1/2 ποτήρι λευκό κρασί

150 γραμμ. κρέμα γάλακτος

Elle 02 Νοε. 11
Κοτόπουλο με κρασί και κρέμα γάλακτος

1. Κόβετε σε πολύ λεπτές λωρίδες το κοτόπουλο και τις σοτάρετε σε ένα τηγάνι μαζί με το βούτυρο. Ραντίζετε με το λευκό κρασί.

2. Μόλις εξατμιστεί, προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και σιγοβράζετε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πήξει η σάλτσα. Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι και σερβίρετε μαζί με ρύζι μπασμάτι και πράσινη σαλάτα.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT