1. Αφαιρείτε την πέτσα από τα μπούτια του κοτόπουλου.
2. Μέσα σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε το σκόρδο, που θα έχετε λιώσει, το κρεμμύδι και το τζίντζερ ψιλοκομμένα, την καυτερή πιπεριά χωρίς τους σπόρους και ψιλοκομμένη, τα μπαχαρικά, αλατοπίπερο, το χυμό λεμονιού, το δυόσμο και το κόλιαντρο ψιλοκομμένο (κρατάτε μια μικρή ποσότητα για το ψήσιμο). Ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο και δουλεύετε το μείγμα με το χέρι μέχρι να γίνει σαν ζύμη.
3. Αλείφετε τα μπούτια του κοτόπουλου με αυτό το μείγμα και τα τοποθετείτε στο ταψί. Προσθέτετε λίγο νερό και τα ψήνετε τουλάχιστον 30΄ σε φούρνο προθερμασμένο στους 180ο C. Τουλάχιστον 10΄ πριν από το τέλος του ψησίματος ραντίζετε τα κοτόπουλα με το γάλα καρύδας και τα πασπαλίζετε με το κόλιαντρο που έχετε κρατήσει. Σερβίρετε αμέσως με ένα ρύζι ατμού ή μια φρέσκια πράσινη σαλάτα.