1.Ρίχνετε την κρέμα σε μια κατσαρόλα και προσθέτετε τη λεβάντα, σε χαμηλή φωτιά. Ζεσταίνετε την κρέμα μέχρι να πάρει το άρωμα της λεβάντας.
2.Χτυπάτε τους κρόκους των αβγών και τη ζάχαρη σε ένα μπολ μέχρι να ασπρίσει το μείγμα.
3.Διαλύετε το κορν φλάουρ σε λίγο κρύο νερό και το ρίχνετε μέσα στη ζεστή κρέμα.
4.Αδειάζετε τη ζεστή κρέμα μέσα στο μπολ με τους κτυπημένους κρόκους και τη ζάχαρη ανακατεύοντας σιγά σιγά μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές.
5.Αδειάζετε το μείγμα σε μια κατσαρόλα και το ζεσταίνετε μέχρι να πήξει.
6.Το μοιράζετε σε τέσσερα μεγάλα φορμάκια και το αφήνετε να πήξει στο ψυγείο για 3 ώρες.
7.Ανάβετε το γκριλ του φούρνου. Βγάζετε τις κρέμες από το ψυγείο και πασπαλίζετε την καθεμία με μια κουταλιά καστανή ζάχαρη. Τις βάζετε στο φούρνο για 2΄-3΄ κοντά στο γκριλ, ώσπου η επιφάνειά τους να ροδίσει και να γίνει τραγανή. Σερβίρετε αμέσως.