Κριθαράκι με πράσο και κάρι: Μια διαφορετική νηστίσιμη συνταγή

Νόστιμη, ελαφριά και θρεπτική, έχει όλα τα συστατικά για ένα τέλειο πιάτο.

Elle 01 Απρ. 18
Κριθαράκι με πράσο και κάρι: Μια διαφορετική νηστίσιμη συνταγή

Υλικά
4 πράσα κομμένα σε φέτες
1 πακέτο κριθαράκι
100 ml γάλα καρύδας
1 κ.γ. Κάρι
40 γραμμ. Κράνμπερι
30 γραμμ. Ηλιόσποροι
1 κ.σ. Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:
1. Βράζετε το κριθαράκι σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό.
2. Σε μια κατσαρόλα με το ελαιόλαδο και λίγο νερό, ρίχνετε το πράσο και το κάρι. Σοτάρετε για 10' και αλατοπιπερώνετε. Προσθέτετε το γάλα καρύδας και μαγειρεύετε.
3. Σερβίρετε το κριθαράκι και γαρνίρετε με τη σάλτσα με το πράσο, τα κράνμπερι και τους ηλιόσπορους.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT