Υλικά
4 πράσα κομμένα σε φέτες
1 πακέτο κριθαράκι
100 ml γάλα καρύδας
1 κ.γ. Κάρι
40 γραμμ. Κράνμπερι
30 γραμμ. Ηλιόσποροι
1 κ.σ. Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
1. Βράζετε το κριθαράκι σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό.
2. Σε μια κατσαρόλα με το ελαιόλαδο και λίγο νερό, ρίχνετε το πράσο και το κάρι. Σοτάρετε για 10' και αλατοπιπερώνετε. Προσθέτετε το γάλα καρύδας και μαγειρεύετε.
3. Σερβίρετε το κριθαράκι και γαρνίρετε με τη σάλτσα με το πράσο, τα κράνμπερι και τους ηλιόσπορους.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!