1. Πλένετε τα φύλλα του κόλιαντρου και τα σκουπίζετε ελαφρά με απορροφητικό χαρτί. Κρατάτε μερικά για τη διακόσμηση.
2. Κόβετε τα καρότα σε μικρά κομμάτια.
3. Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια.
4. Βάζετε στο μπλέντερ τα καρότα, τα κρεμμύδια και το κόλιαντρο.
5. Ανακατεύετε καλά, ρίχνοντας διαδοχικά λίγο λίγο το χυμό των πορτοκαλιών και το ζωμό της κότας, μέχρι το μείγμα να γίνει λείο και ομοιογενές.
6. Το βάζετε στο ψυγείο μέχρι τη στιγμή που θα το σερβίρετε.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!