Κρύο κονσομέ με κολοκυθάκια

500 γραμμ. κολοκυθάκια
λίγος βασιλικος
2 γιαούρτια
χυμός από 1 λεμόνι
λίγο πιπέρι καγιέν
αλάτι, πιπέρι

Elle 02 Αυγ. 13
Κρύο κονσομέ με κολοκυθάκια
1. Πλένετε τα κολοκύθια και το βασιλικό και τα σκουπίζετε.
 
2. Κόβετε στα δύο τα κολοκύθια, αφαιρείτε τους σπόρους με ένα κουταλάκι και τα κόβετε σε ροδέλες.
 
3. Τα βράζετε σε αλατισμένο νερό για 5΄ (να κρατάνε λίγο) και τα ξεπλένετε με κρύο νερό πριν τα στραγγίξετε.
 
4. Στη συνέχεια βάζετε όλα τα υλικά στο μπλέντερ μαζί με το βασιλικό, τα γιαούρτια και το χυμό λεμονιού. Ρίχνετε αλάτι, πιπέρι και το καγιέν.
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT