1. Πλένετε τα κολοκύθια και το βασιλικό και τα σκουπίζετε.
2. Κόβετε στα δύο τα κολοκύθια, αφαιρείτε τους σπόρους με ένα κουταλάκι και τα κόβετε σε ροδέλες.
3. Τα βράζετε σε αλατισμένο νερό για 5΄ (να κρατάνε λίγο) και τα ξεπλένετε με κρύο νερό πριν τα στραγγίξετε.
4. Στη συνέχεια βάζετε όλα τα υλικά στο μπλέντερ μαζί με το βασιλικό, τα γιαούρτια και το χυμό λεμονιού. Ρίχνετε αλάτι, πιπέρι και το καγιέν.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!