1. Πλένετε καλά τα θαλασσινά. Πολτοποιείτε το σκόρδο, ψιλοκόβετε το μαϊντανό, τα βάζετε σε ένα βαθύ τηγάνι μαζί με την πιπεριά και τα αφήνετε να μαριναριστούν για λίγα λεπτά.
2. Ρίχνετε στο τηγάνι τα θαλασσινά, σκεπάζετε με το καπάκι και μαγειρεύετε σε πολύ δυνατή φωτιά για 5΄-6΄. Αποσύρετε το τηγάνι από το μάτι και βγάζετε το καπάκι.
3. Bράζετε τα ζυμαρικά al dente και τα στραγγίζετε. Τα προσθέτετε στο τηγάνι και τα αφήνετε σε δυνατή φωτιά μερικά δευτερόλεπτα. Σερβίρετε.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!