Μεσογειακό μπριάμ

1 φλιτζ. του τσαγιού έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
2 μέτρια κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
4 μέτρια κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες
1 ματσάκι φρέσκος βασιλικός ψιλοκομμένος
1 μεγάλες μελιτζάνες κομμένες σε ροδέλες
3 ντομάτες κομμένες στα τέσσερα
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Elle 25 Σεπ. 14
Μεσογειακό μπριάμ

1. Λαδώνετε ένα πυρέξ και απλώνετε στον πάτο του τις ροδέλες των κρεμμυδιών. Αλατοπιπερώνετε. Βάζετε σε μια στρώση τα κολοκυθάκια και ραντίζετε με λίγο ελαιόλαδο. Συνεχίζετε με το βασιλικό και τις μελιτζάνες. Ραντίζετε ξανά με ελαιόλαδο. Βάζετε μια στρώση ντομάτες και ραντίζετε με ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνετε.

2. Ψήνετε το φαγητό στο φούρνο στους 135ο C για 2 ώρες ή στους 180ο C για 45΄.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT