Υλικά
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 1/4 φλιτζ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 φλιτζ. Καρότα σε φέτες
1 φλιτζ. Σέλινο ψιλοκομμένο
1 κ.σ. Σκόρδο πολτοποιημένο
6 φλιτζ. Ζωμός κότας ή λαχανικών
2 συσκευασίες ντοματίνια κομμένα στη μέση
3 πατάτες κομμένες σε κύβους
1 1/2 φλιτζ. Φασολάκια
1/2 κ.γ. Θυμάρι
1 1/2 φλιτζ. Κολοκύθι
3 φλιτζ. Σπανάκι
3/4 φλιτζ. Παρμεζάνα
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα σοτάρετε σε μέτρια φωτιά το κρεμμύδι, τα καρότα, το σέλινο για 7'. Προσθέτετε το σκόρδο και σοτάρετε για 2' ακόμα.
2. Συμπληρώνετε με το ζωμό, τις ντομάτες, τα φασόλια, τις πατάτες, το θυμάρι και αλατοπιπερώνετε. Αφήνετε τα υλικά να πάρουν μια βράση και ρίχνετε και το κολοκύθι. Κλείνετε την κατσαρόλα και μαγειρεύετε για 20'.
3. Προσθέτετε το σπανάκι και μαγειρεύετε για 1' ακόμα. Πασπαλίζετε με παρμεζάνα και σερβίρετε.