Σαλάτα με ζυμαρικά, κέιλ, κατσικίσιο τυρί και λεμόνι
Υλικά: 1 πακέτο φιογκάκια, 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες, ξύσμα και χυμός από 1 λεμόνι, 1 ματσάκι κέιλ ψιλοκομμένο, 150 γραμμ. κατσικίσιο τυρί, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, νιφάδες κόκκινου πιπεριού
Εκτέλεση
1. Μαγειρεύετε σε αλατισμένο νερό που βράζει τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
2. Σε ένα μεγάλο σκεύος ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο για περίπου 5΄. Προσθέτετε νιφάδες κόκκινου πιπεριού, το κέιλ, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού και μαγειρεύετε μέχρι να μαλακώσουν τα φύλλα του κέιλ.
3. Μόλις τα ζυμαρικά είναι έτοιμα, τα στραγγίζετε, ρίχνετε το κατσικίσιο τυρί και ανακατεύετε μέχρι να αποκτήσει κρεμώδη υφή. Βάζετε και το μείγμα με το κέιλ και αλατοπιπερώνετε.
Φωτογραφία και συνταγή από το www.twopeasandtheirpod.com