Λαχταριστά κέικ με γλάσο, πλούσιες σαλάτες που τρώγονται σαν κυρίως πιάτα, ανθισμένες αμυγδαλιές, λουλούδια, γωνιές σε μια country κουζίνα, βάζα με φρεσκοκομμένα λουλούδια από τον κήπο, πρωινά στο κρεβάτι, τάρτες με φρούτα του δάσους, πίτσες, μεθυστικά κοκτέιλ… Αυτός είναι ο κόσμος της Eva Kosmas Flores, διαχειρίστριας του blog AdventuresInCooking.com και συγγραφέα του βιβλίου μαγειρικής Adventures in Chicken.
Η δημοφιλής foodie με τους 170k followers στο Instagram, ποστάρει διαρκώς συνταγές αλλά με ένα μαγικό τρόπο: αντιμετωπίζοντας τη μαγειρική σαν ιεροτελεστία. Από την εκτέλεση μέχρι το σερβίρισμα κάθε βήμα καταγράφεται, ενώ παρεμβάλλονται στιγμές από τον κήπο ή την κουζίνα της, απολαυστικά ενσταντανέ που ταξιδεύουν τον αναγνώστη και ξυπνούν τη φαντασία του.
Η ίδια γεννήθηκε και έζησε στο Όρεγκον μέχρι τα δεκαοχτώ της, οπότε και μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να σπουδάσει κινηματογράφο (παραγωγή) στο πανεπιστήμιο. Εκεί ανακάλυψε το ταλέντο της στη μαγειρική και λάτρεψε τη μεξικάνικη κουζίνα. Στη συνέχεια επέστρεψε στο Όρεγκον όπου ζει σήμερα σε ένα μεγάλο ράντσο με αγελάδες, κότες, πρόβατα, κουνέλια και πάπιες. Περνά τη μέρα της στο μποστάνι της από το οποίο προμηθεύεται όλα όσα χρειάζεται για τις πεντανόστιμες συνταγές της.