Υλικά
500 γραμμ. φράουλες κομμένες σε κύβους
500 γραμμ. ανανάς κομμένος σε κύβους
2 ώριμες μπανάνες κομμένες σε κύβους
2 πορτοκάλια κομμένα σε κύβους
4 ακτινίδια καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους
1 χούφτα μούρα
Για το ντρέσιγνκ:
1/4 φλιτζ. μέλι
2 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
1 κ.σ. χυμός λεμόνι
Εκτέλεση:
1. Ανακατεύετε τα υλικά του ντρέσινγκ μέχρι να δέσουν.
2. Ρίχνετε όλα τα φρούτα σε ένα μπολ και περιχύνετε με τη σος. Ανακατεύετε καλά.
3. Αν θέλετε τοποθετείτε για λίγο τη σαλάτα στο ψυγείο.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!