Υλικά
1 πακέτο ζυμαρικά φιογκάκια
1/2 φλιτζ. μαγιονέζα
1/2 φλιτζ. γιαούρτι 2%
1 1/2 κ.σ. λευκό ξύδι
2 κ.γ. μουστάρδα
2 κ.σ. μέλι
2 βραστά αβγά
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
ελιές χωρίς κουκούτσι
4 καρότα κομμένα σε φέτες
3/4 φλιτζ. σέλινο ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
Εκτέλεση:
1. Βράζετε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό και τα στραγγίζετε καλά.
2. Σε ένα μπολ ρίχνετε τη μαγιονέζα, το γιαούρτι, το ξύδι, τη μουστάρδα και το μέλι και αλατοπιπερώνετε. Ανακατεύετε καλά μέχρι να δέσουν τα υλικά.
3. Σε μια σαλατιέρα τοποθετείτε τα ζυμαρικά, τα αβγά κομμένα σε φέτες, τις πιπεριές, τα καρότα, το σέλινο, το κρεμμύδι και περιχύνετε με τη σάλτσα. Πασπαλίζετε με το μαϊντανό και την παρμεζάνα και σερβίρετε.