Μια συνταγή για να αγαπήσεις το σπανάκι

Μαγειρέψτε το ογκρατέν, με κρέμα γάλακτος και τυρί. Θα ξετρελαθούν όλοι με τη συνταγή σας.

Elle 29 Απρ. 18
Μια συνταγή για να αγαπήσεις το σπανάκι

Υλικά για 6 άτομα
2 κιλά σπανάκι
βούτυρο
500 ml κρέμα γάλακτος πλήρης σε λιπαρά
λίγο τριμμένο μοσχοκάρυδο
1 ματσάκι μέντα ψιλοκομμένο

Εκτέλεση:
1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
2. Σε μια κατσαρόλα λιώνετε λίγο βούτυρο και σοτάρετε το σπανάκι μέχρι να μαλακώσει. Περιχύνετε με την κρέμα γάλακτος, πασπαλίζετε με μοσχοκάρυδο και αλατοπιπερώνετε.
3. Τοποθετείτε το μείγμα σε ένα πυρέξ, προσθέτετε τη μέντα, λίγα κομματάκια βούτυρο και ψήνετε για 40'.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT