Υλικά
1 κολοκύθι, 8 μικρά ντοματίνια κομμένα στη μέση, 1 φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο ½ σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη, 2 κ.σ. κέτσαπ, 1 καυτερή πιπεριά τσίλι ψιλοκομμένη 1 ματσάκι βασιλικό, 1 μεγάλο κομμάτι μοτσαρέλα, αλάτι πιπέρι, ελαιόλαδο
Εκτέλεση
1. Κόβετε το κολοκύθι στα δύο και αδειάζετε το εσωτερικό με ένα κουτάλι.
2. Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο σοτάρετε το κρεμμύδι. Προσθέτετε το σκόρδο, την πιπεριά τσίλι, την ψίχα του κολοκυθιού και ανακατεύετε. Συμπληρώνετε με τα ντοματίνια, το κέτσαπ και το βασιλικό.
3. Τοποθετείτε τα κομμάτια του κολοκυθιού σε ένα ταψί, τα γεμίζετε με το παραπάνω μείγμα. Συμπληρώνετε με τη μοτσαρέλα κομμένη σε κομμάτια.
4. Τα ψήνετε για 20'-25' στους 220° C μέχρι να ροδίσουν. Γαρνίρετε με λίγο βασιλικό.