Υλικά για 6 άτομα
500 γραμμ. Πένες με μελάνι σουπιάς
300 γραμμ. Φιλέτο μπακαλιάρου
250 γραμμ. Μπιζέλια
250 γραμμ. Κρέμα γάλακτος
4 αυγά
1 ματσάκι βασιλικός
200 γραμμ. Τσένταρ
βούτυρο
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και βουτυρώνετε 6 πυρίμαχα φορμάκια.
2. Βράζετε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό και τα στραγγίζετε.
3. Σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει, μαγειρεύετε το μπακαλιάρο και τα μπιζέλια για 10'.
4. Σε ένα μπολ χτυπάτε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος. Προσθέτετε στο μείγμα το ψάρι, τα μπιζέλια, το βασιλικό, το τσένταρ και αλατοπιπερώνετε.
5. Μοιράζετε τα υλικά στα φορμάκια και ψήνετε για 40'.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!