Υλικά
4 στήθη κοτόπουλο
1 κ.σ. Ελαιόλαδο
2 κ.σ. Βούτυρο
2σκελίδες σκόρδο
1/2ν φλιτζ. Λευκό κρασί
3 κ.σ. Σιρόπι σφενδάμου
2 κ.σ. Μουστάρδα ντιζόν
1 κ.γ. Δεντρολίβανο ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
1. Αλατοπιπερώνετε το κοτόπουλο. Το σοτάρετε σε μια κατσαρόλα με ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά, για 6' την κάθε πλευρά. Μεταφέρετε το κοτόπουλο σε ένα πιάτο.
2. Χαμηλώνετε τη φωτιά και ρίχνετε στην κατσαρόλα το σκόρδο και σοτάρετε για 30''. Προσθέτετε το κρασί, τη μουστάρδα και το σιρόπι και μαγειρεύετε τα υλικά για 2'.
3. Ξαναβάζετε το κοτόπουλο στην κατσαρόλα και πασπαλίζετε με το δεντρολίβανο.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!