(προετοιμασία: 15')
Υλικά για 4 άτομα:
1 αβοκάντο
1 σκελίδα σκόρδο
2 μεγάλα ροδάκινα
1/2 μικρό κρεμμύδι
4 φλ. Φρέσκο σπανάκι
3 κ.σ. Ξίδι μπαλσάμικο
1/2 κ.γ. Μουστάρδα Ντιζόν
2 κ.σ. Ελαιόλαδο
1/2 φλ. Καβουρδισμένα αμύγδαλα.
1/2 φλ. Κατσικίσιο τυρί
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε ενα μπολ βάζετε το μπαλσάμικο, το ελαιόλαδο, την μουστάρδα και το ψιλοκομμένο σκόρδο. Αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε καλά μέχρι το μείγμα σας να έχει υφή βινεγκρέτ.
Σε μια σαλατιέρα βάζετε το σπανάκι και περιχύνετε με όση βινεγκρέτ θέλετε.
Προσθέτετε το αβοκάντο κομμένο σε κυβάκια, το ροδάκινο σε φέτες, το κρεμμύδι, τα αμύγδαλα και το κατσικίσιο τυρί. Ανακατεύετε καλά και σερβίρετε αμέσως.