Υλικά
8 αυγά (4 ολόκληρα και 4 ασπράδια)
1 φλιτζ. γάλα
220 γραμμ. ψιλοκομμένο ζαμπόν
1/2 φλιτζ. τσένταρ
1/2 φλιτζ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1/2 ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά
1/2 φλιτζ. ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά
λίγο αλάτι
Εκτέλεση:
1. Σε ένα μπολ ρίχνετε τα αυγά, το γάλα και το αλάτι και χτυπάτε. Προσθέτετε το ζαμπόν, το κρεμμύδι, το τυρί, τις πιπεριές και ανακατεύετε.
2. Τοποθετείτε το μείγμα σε ένα βουτυρωμένο πυρέξ και ψήνετε για 45', μέχρι να ψηθεί το αυγό.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!