Ομελέτα με τόνο
(προετοιμασία 10΄, μαγείρεμα 5΄)
Υλικά για 4 άτομα
8 αυγά, 200 γραμμ. τόνο σε νερό θρυμματισμένο, 1 φλιτζ. κίτρινο τυρί τριμμένο, 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο, μαύρο πιπέρι, 3 σταγόνες ελαιόλαδο
Εκτέλεση
1. Χτυπάτε τα αυγά και προσθέτετε στο μείγμα το τυρί και τον τόνο.
2. Προσθέτετε στο μείγμα τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και το πιπέρι.
3. Σε ελαφρά λαδωμένο αντικολλητικό τηγάνι, το οποίο έχετε ταμπονάρει με χαρτί κουζίνας, μαγειρεύετε την ομελέτα σε μέτρια φωτιά.
4. Σερβίρετε αμέσως.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!